ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Πληροφορίες:
Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!
ΟΡΟΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

1

Τρόποι Πληρωμής
Για κρατήσεις δωματίων για διάρκεια παραμονής μέχρι 3 ημέρες απαιτείται η προπληρωμή του συνολικού ποσού.
Για κρατήσεις δωματίων για διάρκεια παραμονής μεγαλύτερη των 3 ημέρων απαιτείται προκαταβολή ίση με 35% του συνολικού ποσού.
Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν με VISA, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS ή μέσω του τραπεζικού μας λογαριασμού κατόπιν συνεννόησης.
Για κάθε κράτηση, θα υπάρχει ένα σχετικό ηλεκτρονικό δελτίο της κράτησης (voucher) το οποίο θα στέλνεται στον ενδιαφερόμενο πελάτη, ο οποίος με την σειρά του θα πρέπει να το παραδώσει στο ξενοδοχείο με την άφιξη, για τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

2

Ακυρώσεις & Αλλαγές
Παράταση Διαμονής
Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να παρατείνει τη διαμονή του, πριν την άφιξή του στα διαμερίσματα, θα πρέπει να επικοινωνήσει εγκαίρως μαζί μας. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος πελάτης επιθυμεί, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα διαμερίσματα, να παρατείνει την διαμονή του, η εταιρεία δεν μπορεί να του εγγυηθεί την παράταση της διαμονής του στο ίδιο δωμάτιο, ή σε διαφορετικό.

Αλλαγές
Για να αλλάξει τις ημέρες της διαμονής του, ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει εγκαίρως με το ξενοδοχείο.
Σε περίπτωση που ο πελάτης, μετά την άφιξη του στο ξενοδοχείο, επιθυμεί να περιορίσει τη διάρκεια της διαμονής του, επιβαρύνεται με το 50% τις συνολικής χρέωσης των διανυκτερεύσεων που ακυρώνει.

Ακύρωση Κράτησης
Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να ακυρώσει την κράτησή του, πρέπει να επικοινωνήσει εγκαίρως με το ξενοδοχείο.
Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την κράτησή του οποιαδήποτε στιγμή, με τις παρακάτω κυρώσεις:

Κόστος ακύρωσης κράτησης
Μη εμφάνιση του πελάτη στο ξενοδοχείο ή ακύρωση κράτησης σε λιγότερο από 20 ημέρες από την ημερομηνία άφιξης, παρακράτηση της προκαταβολής.
Ακύρωση σε περισσότερες από 20 ημέρες πριν την άφιξη – επιστροφή του συνολικού ποσού της προκαταβολής με επιβάρυνση των εξόδων της τραπεζική συναλλαγής.
Η επιστροφή των χρημάτων προς τον πελάτη πραγματοποιείται είτε μέσω της πιστωτικής κάρτας είτε μέσω κατάθεσης στην τράπεζα (το κόστος της τράπεζας επιβαρύνει τον πελάτη).